Zing mee met Sint en Piet, een muzikaal feestje met teksten van Patrick Bernauw en Guy Didelez, op muziek van Fernand Bernauw

Wie deze musical wenst op te voeren, dient over de schriftelijke toestemming van de rechthebbenden te beschikken (verkrijgbaar via het Contactformulier) en te voldoen aan de opvoeringsrechten Sabam (150 euro/opvoering). Het musicalpakket kost 40 euro en is eveneens verkrijgbaar via het Contactformulier.

Voor de integrale tekst + werkboekje en demo van deze productie, zie www.scriptomanen.be ("gratis"). De Scriptomanen verzorgen ook een live feestje ter ere van de Sint, alle info op dezelfde website.

De 2 cd's bevatten niet alleen een aantal spiksplinternieuwe grappige liedjes, gezongen door kinderen en volwassenen, waarvan de teksten geschreven werden door de bekende jeugdschrijver Guy Didelez en de muziek door Fernand Bernauw (ex-Pitti Polak). De cd's bevatten óók de instrumentale versies van die liedjes, zodat u met de kinderen zelf een feestje in elkaar kunt boksen ter ere van Sint & Piet. En u krijgt er nog een handig werkboekje annex theaterbrochure boven op, van de hand van onderwijzeres Moniek Vermeulen, zodat u dankzij haar handige tips een steuntje in de rug krijgt bij het organiseren van dat kinderfeestje ter ere van Sint & Piet. Het enige waar u nu nog moet voor zorgen is dat Sint & Piet uw deur niet voorbij lopen, wanneer u dat feestje organiseert. Mocht u zelf niet over Zijn adres beschikken, dan kunt u hier terecht.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...