De Duistere Middeleeuwen, schoolmusical van Patrick & Fernand Bernauw, Guy Didelez, Luc Borms / uitstekend geschikt voor Halloween!


Wie deze musical wenst op te voeren, dient over de schriftelijke toestemming van de rechthebbenden te beschikken (verkrijgbaar via het Contactformulier) en te voldoen aan de opvoeringsrechten Sabam (125 euro/opvoering).

Het musicalpakket bestaat uit 2 cd's (instrumentale versie + vocale versie van de liedjes) en een theaterbrochure. Het is eveneens verkrijgbaar via het Contactformulier aan 40 euro.

Klik hier voor de integrale tekst van deze musical. Je vindt het toneelscript ook op www.patrickbernauw.be ("toneel"). Een muzikale demo vind je op www.scriptomanen.be ("gratis") of http://www.concept-muziek-media.be/musicals.html


Patrick Bernauw verzorgt met zijn gezelschap Compagnie de Ballade ook spetterende live shows rond De Duistere Middeleeuwen. Klik op de titel bij dit artikel voor meer info.


Na het succes van Het Infernaat doken Guy Didelez en Patrick Bernauw opnieuw in de krochten van hun fantasie. Samen deden ze in Duistere Middeleeuwers een boekje open over de avonturen van de Dolende Ridder, Kwal de Kwelgeest, de Draak met zes Koppen, Clement de Kluizenaar, Bob Bobijn en vele, vele anderen. Het eindresultaat: een doldwaas verhaal met hier en daar een filosofisch tintje dat een wel héél verrassende kantje van de Middeleeuwen toont...
Met het musicalpakket gebaseerd op het boek kun je jouw school nu ook wegtoveren naar de duistere middeleeuwen.

Een cd, ingezongen door kinderen + een instrumentale cd + een theaterbrochure met alle teksten en nuttige tips voor de regie… en dat allemaal aan de prijs van 40 euro! (Gebruik in de klas = vrij van auteursrechten.)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...