ArteFarce, een interactief crimi dinner van Patrick Bernauw


Griezelschrijver Harry Hurror heeft in zijn nalatenschap bepaald dat de "geheime collectie Rariteiten" uit zijn ArteFarce Museum per opbod mag verkocht worden. Een uitgelezen kans voor uw publiek om de hand te leggen op, bijvoorbeeld, een Geest in een Fles, een authentieke vervloeking (met dank aan William Shakespeare), onvervalste spookfoto's, de mummie van het mooiste meisje van Egypte, een code die naar een onschatbare... schat leidt en meer van dit fraais.

Tussen voor- en nagerecht serveren de medewerkers van wijlen Harry Hurror uw publiek grappige griezel ("hurror" is dan ook een samentrekking van "humor" en "horror"). Een interactieve combinatie van pure stand up comedy, griezelverhalen, een heuse veiling én een foto tentoonstelling.

Durft uw gezelschap het aan een interactief crimi dinner te organiseren met het ArteFarce Rariteitenkabinet en te dineren met de handlangers van Harry Hurror? Let wel, de verschrikkelijke wezens der duisternis zijn onvoorspelbaar… Misschien ontvoeren zij wel iemand, die dan pas na slopende onderhandelingen weer op vrije voeten wordt gesteld…

Klik op de titel voor een demo!

Voorwaarden voor opvoering:

* Toestemming van de rechthebbende(n): via contactformulier.
* Aankoop van toneelscript en fotomontages: 121 euro (zie www.artefarce.blogspot.com)
* Betaling van auteursrechten aan Sabam: officieel tarief van 11% op de bruto recette, met een minimum van 200 euro.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...